Arabian Sivustolle

Luo Suomen kaunein kattaus ja osallistu kilpailuun

Väriä ja raikkautta pääsiäiseen!

Arabia

5.4.2012

 

Pääsiäinen on oiva tilaisuus pyytää parhaat ystävät kiireettömälle illalliselle tai viettää aikaa perheen kesken. Värikkäät kukat tuovat keväiset värit ja pirteyttä kotiin. Kukat voi asetella kattaukseen somistamaan pöytää maljakon sijaan myös värikkäisiin mukeihin ja kaatimiin, jolloin niistä saa koottua kauniita asetelmia.

Keväisen raikkaan kattauksen saat luotua yhdistelemällä KoKon yksivärisiä osia Runo Neitoperhon runsaaseen koristeluun. Merenvihreä lasi sopii loistavasti kepeään tunnelmaan. Voit yhdistää Runo Kevätkelloa myös mukaan kattaukseen. Tarjoile raikkaita makupaloja tuoreista raaka-aineista lautasen koristeen luonnon kukat ja kauniit värit sopivat juuri tähän tunnelmaan! Perhoset liitelevät kaatimesta lautasille tuoden ripauksen runoutta kattaukseen.

Tervetuloa nauttimaan hetkistä, joihin haluat pysähtyä. Keväällä ja kesällä 2012 lähdemme unohtumattomalle kesäretkelle, joka on pullollaan ihania Arabia uutuuksia, inspiraatiota, vinkkejä, reseptejä ja uusia ystäviä. Pysähdy hetkeksi ja nauti.

Osta Arabia tuotteita ja voita luksusyö hotellissa. Osallistu ja voit voittaa »