Arabian Sivustolle

Luo Suomen kaunein kattaus ja osallistu kilpailuun

Puuteria ja pirteyttä viimeistelemään hetket

Arabia

24.3.2012

 

Ihana hetki viikonloppuaamuna sohvalla. Mikä voisi olla parempaa kuin täydelliset ja tuoreet aamupala-ainekset, jotka yhdistyy kiireettömään tunnelmaan ja ihanaan lukemiseen? Ovaalin muotoinen lautanen on loistava mutkattomaan syömiseen. Keräät vain oman saaliisi, on se sitten aamiaisherkkuja, makeita unelmia tai tapaksia. Istut mukavasti ja aloitat napostelun.

Naapurit tulevat heti töiden jälkeen syömään, jonka jälkeen matkataan yhteisten harrasteiden pariin. Tuore ja terveellinen ruoka on hyvinvoinnin sekä kunnon a ja o. Vaikka on kyseessä nopea arkirutiineihin kuuluva tapahtuma, hetkestä voi tehdä erityisen pienellä eleellä. Nautintoa myös arjen hetkiin! Muutama Runo-sarjan tuote KoKoon yhdistettynä varmistaa, että kukkia on aina kattauksissa juhlistamassa ihania arjen hetkiä yhdessä perheen sekä muiden läheisten kanssa. Kaikki ovat koolla saman pöydän ääressä, jossa vaihdetaan päivän kuulumiset sekä elämän opit.

Rentouttava viikonloppu ja pieni hetki aikaa olla kahden. Huolella suunniteltu tarjoilu, lasilliset hyvää viiniä, kaunis kattaus sekä muutama kynttilä tekevät tästäkin hetkestä ainutlaatuisen. KoKo-sarjan pelkistetty muotokieli taipuu arjesta juhlaan. Yksi tai kaksi osaa tummansinistä tai mustaa tekee hempeistä sävyistä ryhdikkäät sekä ylelliset. Tarjoiluun sopii alkuun artisokkakeitto ja pääruoaksi uunijuureksia sekä paistettua kuhaa voi-kermakastikkeella sekä rutistus sitruunaa. Jälkiruokana maistuu lajitelma käsintehtyjä suklaakonvehteja.

Tervetuloa nauttimaan hetkistä, joihin haluat pysähtyä. Keväällä ja kesällä 2012 lähdemme unohtumattomalle kesäretkelle, joka on pullollaan ihania Arabia uutuuksia, inspiraatiota, vinkkejä, reseptejä ja uusia ystäviä. Pysähdy hetkeksi ja nauti.

Osta Arabia tuotteita ja voita luksusyö hotellissa. Osallistu ja voit voittaa »