Arabian Sivustolle

Luo Suomen kaunein kattaus ja osallistu kilpailuun

5 Inspiroivaa kattausvinkkiä kevään juhliin

Arabia

28.5.2012

 

Vinkki 1: Yhdistele kattauksissa vanhaa ja uutta sekä rohkeasti erilaisia kuoseja. Yhdistelyssä tärkeää on yhteinen nimittäjä – esimerkiksi värimaailma. Sininen ja valkoinen on raikas yhdistelmä ja tuo mieleen sinikoristeiset astiat 1900-luvun alusta.

Vinkki 2:  Tarjoile kakun sijaan erilaisia muffinsseja tai cupcakeseja – sinä päätät mikä nimi ihanuuksille sopii! Mitä enemmän erilaisia, sen herkullisemmalta tarjoilu näyttää. Vieraat saavat itse valita suosikkinsa ja vertailla valintojaan. Mikä sen kevyempi keskustelunaihe kuin leivonnaisten vertailu – ihana huoleton hetki.

Vinkki 3: Koristele buffét-pöytä kukkien sijaan kynttiläpolulla, joka johdattaa katsetta läpi koko kauniin tarjoiluasetelman. Eri kokoisia kynttilöitä erilaisilla jalustoilla. Jalustaksi sopii mainiosti niin kupin vati kuin itse kuppikin.

Vinkki 4: Kukat voi sommitella tuhansilla erilaisilla tavoilla. Tässä niistä yksi: rakenna erilaisista mukeista polku ja valitse mukeihin juhlakattaukseesi väreihin sopivat kukat.

Vinkki 5: Buffét-pöydässä aterimet voi laittaa tarjolle kaatimeen. Kaadin on oiva astia myös kukille tai serveteille. Vai tarjoilisitko siitä kuitenkin ihanan täyteläistä ja kesäkuumalla viilentävää mansikkapirtelöä?

Tervetuloa nauttimaan hetkistä, joihin haluat pysähtyä. Keväällä ja kesällä 2012 lähdemme unohtumattomalle kesäretkelle, joka on pullollaan ihania Arabia uutuuksia, inspiraatiota, vinkkejä, reseptejä ja uusia ystäviä. Pysähdy hetkeksi ja nauti.

Osta Arabia tuotteita ja voita luksusyö hotellissa. Osallistu ja voit voittaa »